La romantikken blomstre

Av: Anette Talstad

Foto: Produsentene

Nå skal antrekkene være i delikate farger og materialer med romantiske detaljer, og aller helst blomstermønstret. Naturlig sminke og hår passer perfekt til denne stilen. 

Blomstrete kjoler

Det kan høres ut som en sommertrend, men blomstrete kjoler er helt riktig denne vinteren. Velg gjerne en lang variant, eller hva med en jumpsuit eller dress? Sammen med en fuskepels og ankelstøvletter blir du et yndig blikkfang.

 

Feminine knytebluser

Et annet romantisk it-plagg er ulike varianter av knyteblusen. Kombiner den gjerne med en bukse eller et midiskjørt med høyt liv.

 

Romantiske detaljer

Det fins også mye annet å velge i om man ønsker å prøve seg på den romantiske stilen. Se etter pastellfarger og puddertoner, og detaljer som rysjer, volanger og sløyfer. Over delikate materialer som silke og blonder kan man trygt bruke deilig strikk eller myk fuskepels.

Spennende alternativ

Ønsker du å tone ned det sukkersøte, men samtidig følge trenden, kan du velge sporty eller maskuline elementer til det romantiske antrekket. Dette kan være skarpe snitt, grove materialer, striper, snøring og logoer. Eller det enkleste – bruk joggesko eller en hettegenser til et søtt antrekk.

 

 

 

God valentinsdag!