Sporty glamour

Resort 2018-kolleksjonene er stappet med glamorøse «treningsklær» til hverdagsbruk. Skaff deg stilen allerede nå, som en ekte fashionista!

Mellom sommer- og vinterkolleksjonene kommer de store motehusene med resort-kolleksjoner.

Noe for alle

Tidligere var dette stort sett sommerklær ment for rikfolk som skulle på ferie, men nå presenteres mer anvendelige klær for både varmt og kaldt vær. De store motehusene har allerede vist Resort 2018, og der hintes det om hva som blir trendy om tre-fire måneder fra nå.

Valentino var veldig tydelig i sitt uttrykk:

Store kontraster

Innen jul i år har nok mange kastet seg på denne glamorøse, sporty trenden. Vil du være tidlig ute med det siste, er det altså lurt å la seg inspirere av disse kolleksjonene allerede nå i høst. Vær kreativ og miks atletiske plagg med elegante og glitrende elementer, som hos Prada.

Lange, sporty sokker kombinert med høye hæler er den enkleste måten å få stilen på.

Spenstige tips

Andre tips er å kombinere en tennisskjorte med et skinnende eller blomstrete midiskjørt, bruke stroppekjole utenpå en enkel T-skjorte, tights under fine skjørt, sandaler eller sneakers til metalliske plagg eller shorts til dressjakker. Joggebukser, caps, bomberjakker, hettegensere og T-skjorter med print er midt i blinken, men helst kombinert med glitrende detaljer, fluffy vesker og lekker ørepynt.